Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Sveimik Oy on vuonna 1981 perustettu LVV-alan yritys. Yritys toimii pääkaupunkiseudun talousalueella asuin- ja liikerakentamisessa uudisrakennus ja saneerauskohteissa. Toimialaan kuuluu myös prosessiputkitus. Lisäksi yhtiöllä on Ruotsissa LVI-alan myymälä


Yrityksen liiketoiminnan kasvaessa etsimme kokenutta ja energistä

LVI-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäviisi kuuluu kokonaisvaltainen vastuu omista LVI-urakoista ja niiden läpivienti alusta loppuun. Olet hankkinut omia urakoita ja hallitset sopimusneuvottelut sekä olet halukas kehittämään ja saamaan uusia toimeksiantoja.

Toivomme sinulta LVI-insinöörin tai -teknikon tutkintoa ja useammalta vuodelta kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet kustannustehokas ja kykenet itsenäiseen sekä vastuulliseen tehtävien hoitoon. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä toimit asiakaslähtöisesti.

Tarjoamme sinulle yrityksen kilpailukykyiset työsuhde-edut, paljon mielenkiintoisia työtehtäviä sekä ammattitaitoisten kollegojen tuen.


Kiinnostuitko? Tunnistitko itsesi? Tule meille töihin ja kerro enemmän itsestäsi ja saavutuksistasi!

Lähetä hakemuksesi ja liitä mukaan cv:si palkkatoivomuksineen viimeistään 31.10.2016 mennessä.
Huomioithan, että tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakeminen ja lisätiedot:
mervi.koskela@selekta.fi

Työnantaja: Selekta Sijainti: Uusimaa Hakemukset: https://hakemus.selekta.fi/index.php?id=840 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Selekta

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Rinnakkaistoiminimet selekta

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-Projektipäällikkö - Sveimik Oy, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 116 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa