Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Ähtärin alueelle LEVYSEPPÄHITSAAJAA Edellytämme:- Aikaisempaa hitsauskokemusta- Varustelukokemusta- Piirustusten lukutaitoa- Oma-aloitteisuutta- Ennen kaikkea oikeaa asennetta Tarjoamme:- Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen- Asianmukaisen korvauksen työstä Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Paikka täytetään HETI kun sopiva hakija löytyy. Lisätietoja antaa:Timo Ala-Nikkola 040 716 4569 Hakeminen:https://hakemus.selekta.fi/index.php?id=98TAIrekry@selekta.fi, kirjoitathan otsikkokenttään haettavan paikan ja paikkakunnan....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Levyseppähitsaaja, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 73 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus