Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme toimeksiantajallemme vakituiseen työsuhteeseen Espooseen KUSTANNUSLASKIJAA / HANKINTAINSINÖÖRIÄ Tehtäviisi kuuluu urakkakohteiden laskenta, hinnoittelu, kustannusten seuranta ja osallistuminen alihankintakyselyihin sekä työmaiden tavoitearviot. Edellytämme sinulta: - rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta - jonkin verran työkokemusta kustannuslaskentatehtävistä - tarkkaa ja huolellista työotetta, pitkäjänteisyyttä, kokemusta alalla olevista laskennan it-ohjelmista ja hyviä tiimityöskentelytaitoja Asiakkaamme tarjoaa sinulle ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Uusimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kustannuslaskija - Rakennuskultti, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 87 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus