Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme KONEISTAJAA koteloiden, muottien ja ruiskuvalumuottien koneistukseen/jyrsintään. Edellytämme:-Aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työtehtävästä-Eduksi luetaan tuntemus Mastercam ohjelmistosta-Voimassa oleva työturvallisuuskortti Tarjoamme:-Työn yrityksessä, missä pitkäaikainen alan tuntemusja monipuolinen konekanta-Osaamistason mukainen palkka Mikäli kiinnostuit tehtävästä,täytä hakemus alla olevasta linkistä, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja: Raimo Möller 040 621 3988 Hakeminen: [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Helsinki koneteollisuuden tehtävät Sipoo koneteollisuuden tehtävät Vantaa koneteollisuuden tehtävät Espoo tehdas- ja tuotantotyöntekijät Helsinki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Sipoo tehdas- ja tuotantotyöntekijät Vantaa tehdas- ja tuotantotyöntekijät Espoo koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneistaja, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 89 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus