Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme KOKOONPANIJAA tuotannon eri vaiheiden mekaaniseen kokoonpano- ja asennustehtäviin. Edellytämme:-kone- ja metallialan koulutusta tai jo kertynyttä työkokemusta metallialan kokoonpanosta.-kuvanlukutaito luetaan eduksi-tiimityöskentely taitoja Tarjoamme-mukavan tiimin tuen-nykyaikaisen työympäristön lopputestauslaitteineen-työ alkaa määräaikaisena, mutta mahdollisuus pidempikestoiseen työsuhteeseen Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus ja CV allaolevasta linkistä mahdollisimman pian, tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Helsinki tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokoonpanija, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 87 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus