Duunitori suosittelee
Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

IPP Developer

Wärtsilä

France

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Kesäharjoittelija, Kasvuinvestoinnit, Espoo

Caruna

Espoo

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme alallaan arvostetulle asiakkaallemme Itä-Helsinkiin kokenutta ja menestyvää LKV-KIINTEISTÖVÄLITTÄJÄÄ Työtilat sijaitsevat hyvällä liikepaikalla ja työ sisältää monipuolista kauppaa niin asunto-osakkeilla, omakotitaloilla kuin rakennusliikkeiden uudiskohteilla Helsingissä ja sen ympäristössä. Toivomme sinulta vahvaa organisaatiokykyä, taitavaa ajanhallintaa ja halun aktiiviseen uusasiakashankintaan. Mikäli omaat hyvää paineensietokykyä, palveluasennetta ja yhteistyökyä, olet juuri etsimämme henkilö tehtävään. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistönvälitysalan tehtävät Helsinki kiinteistönvälitysalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 65 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus