Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme HSE -valvojaa HSE -valvojan tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti HSE -asioiden sujuvuudesta. Tehtävinä mm. työntekijöiden työturvallisuusperehdytykset ja työturvallisuuden kehittäminen sekä niihin liittyvä yhteistyö muiden tahojen kanssa. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista projekteista. Turvallisuus ja turvallinen työskentely ovat sinulle itsestäänselvyys. Johdat toimintaasi ammattimaisesti perusperiaatteina laadukas tekeminen ja odotusten saavuttaminen. Osaat esittää asiasi vakuuttavasti ja ymmärrät luottamuksen tärkeyden. Toivomme sinulta englannin kielen osaamista. Edellytämme: - perehtyneisyyttä työturvallisuuteen ja työsuojeluun - kokemusta vastaavista työtehtävistä - MS Officen ohjelmien osaamisen - paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä. Tarjoamme: - noin puolen vuoden mittaisen mielenkiintoisen projektin - kilpailukykyisen palkan Mikäli olet etsimämme tyyppi, otathan ripeästi yhteyttä, sillä työt alkavat nopealla aikataululla.
Työnantaja: Selekta Sijainti: Äänekosken alue Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 Ilmoituskanava: Selekta

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Äänekosken alue

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Rinnakkaistoiminimet selekta

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, HSE-valvoja, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Äänekosken alue . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 106 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa