Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

viisi tuotantotyöntekijää Lappohjaan

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Forssaan MIG-HITSAAJAA Metallipajalle. Työtehtävässä onnistuminen vaatii kokemusta mustasta raudasta. Edellytämme:- Kokemusta hitsauksesta- Oikeaa asennetta- Kohtuullista fyysistä kuntoa Tarjoamme:- Mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen- Asianmukaisen korvauksen työstä- Mukavan työympäristön Kiinnostuitko? Työt alkavat nopealla aikataululla joten laitathan hakemuksen HETI. Lisätietoja antaa: Markus Karvinen p. 0400 579 159 Hakeminen: https://hakemus.selekta.fi/index.php?id=379 [email protected], kirjoitathan otsikkokenttään haettavan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 73 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus