Duunitori suosittelee
Haemme tilaustenkäsittelijää Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme rakennusalan asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle HANKINTAINSINÖÖRIÄ Hankintainsinöörin tehtäviin kuuluvat toimittajien kilpailutukset, sopimukset ja niihin liittyvät urakkaneuvottelut. Työpaikkasi on pääosin toimistossa, mutta olet myös käytettävissä työmaaprojekteissa. Osana työhösi kuuluu myös projektiseurannallisia raportointitöitä ja kustannuslaskentaa. Asiakkaamme toivoo sinulta: -soveltuvaa teknistä koulutusta -työkokemusta hankintatehtävistä -sopimus- ja neuvottelutaitoja sekä hyviä IT-valmiuksia -oma-aloitteista, analyyttista ja järjestelmällistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Uusimaa osto- ja hankinta-alan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hankintainsinööri, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 89 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus