Duunitori suosittelee
Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme rakennusalan asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle HANKINTAINSINÖÖRIÄ Hankintainsinöörin tehtäviin kuuluvat toimittajien kilpailutukset, sopimukset ja niihin liittyvät urakkaneuvottelut. Työpaikkasi on pääosin toimistossa, mutta olet myös käytettävissä työmaaprojekteissa. Osana työhösi kuuluu myös projektiseurannallisia raportointitöitä ja kustannuslaskentaa. Asiakkaamme toivoo sinulta: -soveltuvaa teknistä koulutusta -työkokemusta hankintatehtävistä -sopimus- ja neuvottelutaitoja sekä hyviä IT-valmiuksia -oma-aloitteista, analyyttista ja järjestelmällistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Uusimaa osto- ja hankinta-alan tehtävät Uusimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hankintainsinööri, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 71 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus