Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Järvenpäähän osaavaa CNC-SORVAAJAA Odotamme aikaisempaa työkokemusta CNC-koneistuksesta, lähinnä monitoimisorveista (Mori-Seiki, Topper). Osaamiseesi kuuluu lisäksi koneen itsenäinen ohjelmointi (Fanuc-, Siemens- tai Mitsubishi) sekä piirustusten lukutaito. Hakijoilta toivomme joustavuutta, oma-aloitteisuutta, täsmällisyyttä sekä valmiutta työskennellä kahdessa työvuorossa. Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vakavaraisen yrityksen palveluksessa monipuolisten tuotteiden sekä pienten sarjojen koneistamisen parissa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Sysmä puu- ja metallialan tehtävät Sysmä koneteollisuuden tehtävät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC-Sorvaaja, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sysmä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 71 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus