Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Nummelaan AUTOSÄHKÖASENTAJAA Hakijoilta toivomme: - sähköalan ( raskas ajoneuvokalusto) koulutusta- mielellään aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä- hyvää työn jälkeä- kuvalukutaitoa- voimassa olevat tulityö-ja työturvallisuuskortit- moitteetonta työhistoriaa- hyvää suomen kielen taitoa, muu kielitaito plussaa Tarjoamme haastavan, motivoivan ja monipuolisen työtehtävän sekä osaamistasi vastaavan tuntipalkan. Työsuhde on aluksi määräaikainen, joka voi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Uusimaa asennus, huolto ja puhtaanapito Uusimaa määräaikainen Uusimaa sähköalan työt asennus, huolto ja puhtaanapito määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 68 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus