Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen MUOVIKONEENHOITAJAA Työtehtäviin kuuluu mm. muovimuottien vaihdot, koneiden korjaukset ja huollot. Työ on vuorotyötä. Edellytämme:-muovi- tai metallialan peruskoulutus -jonkin verran kokemusta asennustyöstä-voimassa oleva työturvallisuuskortti Tarjoamme:-huippupaikan oppia lisää ja kehittyä alan ammattilaiseksi.-tarvittaessa avustamme työsuhdeasuntoasiassa Mikäli olet reipas ja työhön motivoitunut ja sinulla on kokemusta näistä tehtävistä olet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki Asennus, huolto ja puhtaanapito Sipoo Asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa Asennus, huolto ja puhtaanapito Espoo Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muovikoneenhoitaja, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 71 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus