Duunitori suosittelee
Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme muovituotealan asiakasyritykseemme pääkaupunkiseudulle MUOVIKONEASENTAJAA Tehtävässä vaihdat muotit ruiskuvalukoneisiin ja suoritat koeajot. Koneen ohjelmointi, asetukset uudelle tuotteelle sekä koneen huolto kuuluu myös tehtävalueeseesi.Työ on vuorotyötä ja vaatii kykyä toimia itsenäisesti. Edellytämme:-alan työkokemusta ja muovi- tai konealan koulutusta. -Suomenkielen taito-Englanninkielen taito luetaan eduksi. Tarjoamme:-mahdollisuuden työskennellä nykyaikaisessa kehityksen kärjessä kulkevassa yrityksessä uutuustuotteiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Helsinki koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Sipoo koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vantaa koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Espoo Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki Asennus, huolto ja puhtaanapito Sipoo Asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa Asennus, huolto ja puhtaanapito Espoo koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muovikoneasentaja, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 81 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa