Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ALUMIINIHITSAAJAA työsuhteeseen Nurmijärvelle. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus alumiinin hitsauksesta tuotantolinjalta ja hitsausluokka 136. Odotamme Sinulta:-Kone- ja metallialan koulutusta-Mielellään voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortti-Oma-aloitteista ja reipasta asennetta työntekoon Tarjoamme:-Mahdollisuuden työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen-Sopimuksen mukaisen tuntipalkan Mikäli kiinnostuit, laita hakemus allaolevasta linkistä, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot:[email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Uusimaa puu- ja metallialan tehtävät Uusimaa tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Alumiinihitsaaja, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.12.2016. Työpaikka sijaitsee Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 89 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus