Duunitori suosittelee
Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme puhdistustyöntekijää puhdistustöihin telakoille, teollisuuteen ja rakennustyökohteisiin. (korkeapainepesu ja märkäimurointi) Valittavien henkilöiden tulee olla ripeäotteisia ja oma-aloitteisia.

Valittavalta henkilöltä edellytämme joustavuutta työaikojen suhteen, hyvää fyysistä kuntoa ja työturvallisuuskorttia. Eduksi katsotaan C - ajokortti ammattipätevyydellä, mutta ei ole pakollinen.

Web-osoite: http://www.innolink.fi/staff Työnantaja: Innolink Staff Oy Sijainti: 00980 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: tuomas.kurki@innolinkstaff.fi 045-328 0608 Hakemukset: tuomas.kurki@innolinkstaff.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00980 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sekatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Innolink Staff Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00980 - Helsinki , osoitteessa 00980 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa