Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Seinäjoen seurakunnassa avoinna
Nuorisomuusikon määräaikainen virka
nuorisomusiikin kehittämisprojektiin

Seinäjoen seurakunnassa on haettavana nuorisomuusikon määräaikainen virkasuhde ajalle 1.1.2017-31.12.2019

Nuorisomusiikin kehittämisprojekti sisältää nuorille ja nuorille aikuisille suunnattua musiikkitoimintaa, soitin- ja lauluyhtyeiden kokoamista ja ohjaamista, messun musiikin valmistamista vapaaehtoisten kanssa, konserttien järjestämistä sekä rippikoulutyötä. Nuorisomuusikko toimii seurakunnan äänentoistoasioiden yhteyshenkilönä. Tehtävässä korostuu yhteistyö muiden työalojen ja muiden nuorisotyön toimijoiden kanssa.

Viran kelpoisuusehtona on kirkon nuorisotyönohjaajan tutkinto tai sellainen ammattikorkeakoulututkinto, joka kelpoistaa kirkon nuorisotyönohjaajan virkaan tai musiikin alan opistoasteen tai ammattikorkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus. Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää kirkon nuorisotyön ja nuorisomusiikin tuntemista. Virkaan valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista. Valittavan tulee olla evankelisluterilaisen kirkon jäsen.

Tehtävässä on eduksi osaamista vahvistava musiikin alan erityisammattitaito ja/ tai työkokemus, viestinnälliset taidot, yhteistyötaidot, työmuodon koordinoimiseen tarvittavat taidot ja esiintymistaito.

Lisätietoja antavat: Nuorisotyönjohtaja Pete Ketola, puh. 044 477 7777, pete.ketola@evl.fi, kirkkoherra Jukka Salo, puh. 050 548 9458, jukka.salo@evl.fi

Hakemukset viimeistään 10.11.2016 klo 15.00 mennessä KirkkoHR-rekrytointipalvelun kautta. tai osoitteella Nuorisotyönjohtaja Pete Ketola, Ala-Kuljun katu 1 A, 60100 Seinäjoki. Kuoreen maininta "Nuorisomuusikko"

Viran vaativuusryhmäksi on määritelty 503. Lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuen vuosisidonnaista palkanosaa enintään 15 % peruspalkasta.

Web-osoite: http://www.seinajoenseurakunta.fi Työnantaja: Seinäjoen seurakunta Sijainti: Ala-Kuljun katu 1 A, 60100 SEINÄJOKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: - Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 10.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ala-Kuljun katu 1 A, 60100 SEINÄJOKI

Yritystiedot

Toiminimi Seinäjoen Seurakunta Y-tunnus 0182398-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuorisomuusikon määräaikainen virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Seinäjoen seurakunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Seinäjoki , osoitteessa Ala-Kuljun katu 1 A, 60100 SEINÄJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa