Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Seinäjoen seurakunnassa avoinna KOKKI/KEITTÄJÄN toisteiseksi voimassa oleva työsopimussuhde. Sijoituspaikkana on Nurmon kappeliseurakunta. Tarjoamme suuren työnantajan työsuhde-edut, ajanmukaiset työskentelytilat ja mahdollisuuden toteuttaa monipuolisesti osaamistaan. Työaika on .58 h/2 vkoa, 76 % kokonaistyöajasta. Palkkaus on vaativuusryhmä 401 mukainen + mahdollinen vuosisidonnainen palkanosa, Peruspalkka 1 422,40 € + mahdollinen vuosisidonnainen 4% 56,90 € ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Seinäjoki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Seinäjoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Seinäjoen Seurakunta Y-tunnus 0182398-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki/keittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Seinäjoen seurakunta. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa