Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kirjanpitäjä

Staria Oyj

Helsinki

Kesätyöntekijä, rahoituksen tukitehtävät/pk-yritykset

Finnvera

Turku

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Seinäjoen seurakunnassa avoinna KOKKI/KEITTÄJÄN toisteiseksi voimassa oleva työsopimussuhde. Sijoituspaikkana on Nurmon kappeliseurakunta. Tarjoamme suuren työnantajan työsuhde-edut, ajanmukaiset työskentelytilat ja mahdollisuuden toteuttaa monipuolisesti osaamistaan. Työaika on .58 h/2 vkoa, 76 % kokonaistyöajasta. Palkkaus on vaativuusryhmä 401 mukainen + mahdollinen vuosisidonnainen palkanosa, Peruspalkka 1 422,40 € + mahdollinen vuosisidonnainen 4% 56,90 € ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Seinäjoki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Seinäjoen Seurakunta Y-tunnus 0182398-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki/keittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Seinäjoen seurakunta. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus