Duunitori suosittelee
Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Hälytyskeskuspäivystäjä keikkatyösuhteeseen

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin

Bookers

Tampere

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Seinäjoen seurakunnassa avoinna KOKKI/KEITTÄJÄN toisteiseksi voimassa oleva työsopimussuhde. Sijoituspaikkana on Nurmon kappeliseurakunta. Tarjoamme suuren työnantajan työsuhde-edut, ajanmukaiset työskentelytilat ja mahdollisuuden toteuttaa monipuolisesti osaamistaan. Työaika on .58 h/2 vkoa, 76 % kokonaistyöajasta. Palkkaus on vaativuusryhmä 401 mukainen + mahdollinen vuosisidonnainen palkanosa, Peruspalkka 1 422,40 € + mahdollinen vuosisidonnainen 4% 56,90 € ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Seinäjoki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Seinäjoen Seurakunta Y-tunnus 0182398-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki/keittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Seinäjoen seurakunta. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus