Duunitori suosittelee
IT-suunnittelija

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

Helsinki

Kesäharjoittelija, Kasvuinvestoinnit, Espoo

Caruna

Espoo

Kesätyöt Swecolla

Sweco co Studentwork

Helsinki

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Koulutuskeskus Sedussa on haettavana Päätoiminen tuntiopettaja, liiketalouden perustutkinto ja tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ajalle 1.11.2016 - 30.6.2017, Seinäjoki (Dnro KY/278/2016) Tehtävään kuuluu ammatillisten aineiden opetus liiketalouden ja tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnoissa, joustavien opintojen ryhmän toiminnan suunnittelu ja opetus sekä hanketyö TAITAVA-hankkeessa. Opetettavia tutkinnon osia ovat Asiakkuuksien hoito, Järjestelmän hankinta ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Seinäjoki opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Y-tunnus 1007629-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Päätoiminen tuntiopettaja, liiketalouden pt, tieto, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Seinäjoen koulutuskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 60100 - Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus