Duunitori suosittelee
Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Ratainsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sedu Aikuiskoulutus on kunnallinen liikelaitos, joka toteuttaa koulutus- ja konsultointipalveluja sekä oppisopimuskoulutusta työ- ja elinkeinoelämän tarpeisiin. Sedu Aikuiskoulutus, liikelaitoksessa on haettavana Kouluttaja, logistiikan perustutkinto, 30.9.2017 saakka, Jalasjärvi (Dnro KY/233/2016) Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työtehtäviin kuuluvat linja-autonkuljettajan ja/tai yhdistelmäajoneuvonkuljettajan ajo-opetus ja ammatillisten aineiden opetus, painottuen linja-autonkuljettajan ajo-opetukseen. Tehtävään voi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Jalasjärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Y-tunnus 1007629-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kouluttaja, logistiikka, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Seinäjoen koulutuskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 61600 - Jalasjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus