Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Seinäjoen terveyskeskus hakee kahta terveyskeskuslääkäriä Valtteinamme on hyvät tilat erikoissairaanhoidon läheisyydessä erinomaisine tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuuksineen Tarjoamme toimivan tiimityön hoitajalääkäri -työparimallilla, hyvät koulutusmahdollisuudet sekä joustavat työajat elämäntilanteen mukaan. Oma päivystys, ei yöpäivystystä. Hyvä perehdytys ja työkavereiden vahva tuki takaavat mahdollisuudet menestyä ja kehittyä työssä. Kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys ja hyvä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Seinäjoki lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Seinäjoen kaupunki Y-tunnus 1928736-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yleislääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Seinäjoen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus