Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Seinäjoen terveyskeskuksessa on haettavana Puheterapeutin toimi Terveyskeskuksessa on neljä puheterapeutin tointa. Työn pääpaino on alle kouluikäisten lasten arvioinnissa, tutkimuksessa ja kuntoutuksessa. Lisäksi toimenkuva sisältää jonkin verran kaupunginsairaalan aikuisneurologisten potilaiden puhe- ja nielemisvaikeuksien tutkimista ja kuntouttamista. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Palkkaus on KVTESin mukainen. Hakemukset 8.11.2016 mennessä osoitteella: Seinäjoen terveyskeskus, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Seinäjoki psykologia ja psykiatria Seinäjoki muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria Seinäjoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Seinäjoen kaupunki Y-tunnus 1928736-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Seinäjoen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus