Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Seinäjoen kaupungin opetustoimeen haetaan määräaikaiseen virkaan (1.11.16 - 3.6.2017) luokanopettajan pätevyysehdoin Lintuviidan kouluun (1.-6.lk) resurssiopettajaa. Opetusta on rinnakkais - ja samanaikaisopettajana yleisopetuksen luokissa niin yleisen, tehostetun kuin erityisen tuen oppilaille. Hakemukset kuntarekry.fi -palvelun kautta 24.10.2016 klo 15.00 mennessä. Kelpoisuutta osoittavat asiakirjat liitetään sähköiseen hakemukseen esimerkiksi pdf-tiedostona. (Yksittäisen liitteen koko enintään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Seinäjoki määräaikainen Seinäjoki opettajat, lehtorit, professorit määräaikainen Seinäjoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Seinäjoen kaupunki Y-tunnus 1928736-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Määräaikainen resurssiopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Seinäjoen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 60150 - Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa