Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt koulutettavaksemme Helsinkiin

SECURITY EXPERT - KODINTURVA-ASIANTUNTIJAA

Olemme tehneet työtä kotien ja perheiden turvallisuuden eteen jo yli 25 vuotta. Ammattimaisesti valvotut murto- palo- ja vuototurvajärjestelmämme turvaavat jo yli 55 000 asiakkaamme kotia Suomessa.

Olet etsimämme henkilö, jos pidät aktiivisesta myyntityöstä ja ihmisten kanssa työskentelystä. Security Experttinä kontaktoit kasvotusten alueen perheitä, teet kotien turvakartoituksia ja autat perheitä valitsemaan heidän kotiinsa parhaiten sopivan kodinturvaratkaisun. Huolehdit myös järjestelmän asennuksesta sekä asiakkaiden opastamisesta järjestelmän käytössä.

Olet tavoitteellinen, paineensietokykyinen ja luottamusta herättävä persoona. Osaat myös viestiä selkeästi ja sujuvasti. Odotamme sinulta halua kehittyä ja menestyä työssäsi sekä kykyä työskennellä myös itseohjautuvasti.

Tehtävä on kokoaikainen, vakituinen ja edellyttää työskentelyä ilta-aikaan. Edellytämme hakijoilta nuhteetonta taustaa.

Tutustu Security Expertin työhön katsomalla filmi: https://www.youtube.com/watch?v=oXSb_7G-Ems&feature=youtu.be

Tarjoamme sinulle:
-Kattavan myynti- ja asennuskoulutuksen, joten emme edellytä aiempaa myyntikokemusta tai teknistä osaamista
-Hyvän pohjapalkan (koulutuskauden (2kk) pohjapalkka 1000€-1500€/ kk, jonka jälkeen pohjapalkka 2000€/ kk), kannustavat myyntiprovisiot ja vakaan yrityksen kilpailukykyiset edut (mm. työsuhdeauton)
-Kasvavan organisaation tuomat mahdollisuudet edetä urallasi esimerkiksi esimies- tai koulutustehtäviin
-Työskentelymahdollisuuden innostavassa, toisiaan tukevassa tiimissä, sekä
-Mahdollisuuden työskennellä laadukkaiden ja innovatiivisten tuotteiden ja palveluiden parissa kodinturva-alan markkinajohtajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kati Laine, p. 010 217 9054, kati.laine@verisure.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

---

It's a Human Right to Feel Safe and Secure

Verisure tarjoaa koteihin ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmiä. Panostamme laatuun ja palveluun, minkä ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin. Verisure on alansa selkeä markkinajohtaja Suomessa, ja saimme Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin vuonna 2015. Olemme osa kansainvälistä Verisure Securitas Direct -ryhmää, joka palvelee yli 2 miljoonaa asiakasta ja työllistää yli 8000 henkilöä 14 maassa Euroopassa ja Etelä-Amerikassa.

Toimintamme jatkaa vahvassa kasvussa ja etsimme uusia henkilöitä useisiin eri tehtäviin. Tutustu avoimiin työtehtäviimme ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Web-osoite: http://www.verisure.fi Työnantaja: Verisure Finland Oy Sijainti: Televisiokatu 3, 00240 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Työ alkaa mahdollisimman pian Yhteystiedot: Kati Laine, p. 010 217 9054, kati.laine@verisure.fi Hakemukset: https://verisure.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jid=1065 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 12.11.2016 22:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Televisiokatu 3, 00240 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Security Expert /Kodinturva-asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Verisure Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Televisiokatu 3, 00240 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa