Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Banner Securitas

TyöpaikkakuvausHaluamme tehdä yhteiskunnasta turvallisemman. Entä sinä?
Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:
Vartijoita Pyhäjoelle

Haluatko tulla työskentelemään työmaakohteeseen ja olla mukana kohteen kehittymisessä tulevina vuosina? Haemme paikallisvartijoita Pyhäjoelle portti-, alue- ja kulunvalvontatehtäviin varmistamaan työmaakohteen häiriötön toiminta ja ennaltaehkäisemään yllättävien poikkeustilanteiden syntymistä. Tehtävänä on alueelle pyrkivien ajoneuvojen ja henkilöiden kulunvalvonta, työmaa-alueen, henkilöstön ja rakennusten valvonta ja hälytystehtävien vastaanottaminen ja niihin reagointi tarvittavin toimenpitein. Työtä tehdään pääsääntöisesti 12 tunnin vuoroissa kaikkina viikonpäivinä 24/7.

Odotamme

Odotamme sinulta voimassa olevaa vartijakorttia, työturvallisuuskorttia ja kokemusta turvallisuusalalta. Työntekijänä olet oma-aloitteinen työtehtävien hoitamisessa, kykeneväinen itsenäiseen työskentelyyn ja jämäkkä ratkaistessasi vaativiakin erityistilanteita. Olet erinomainen tiimityöskentelijä ja sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne ja olet motivoitunut sitoutumaan korkeaan turvallisuuskulttuuriin ja työskentelemään karuissakin olosuhteissa ulkona. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen hallintaa sekä B-ajokorttia.

Tarjoamme

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet itsesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin, joka luo puitteet työssä menestymiseen. Saat perehdytyksen tehtävään sekä käyttöösi alan parhaat työvälineet.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla aluksi osa-aikaisesti.

Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Työnantaja: Securitas Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa Työajat: vakituinen Yhteystiedot: Ella Perttula ella.perttula@securitas.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 04.12.2016 Ilmoituskanava: Securitas

Yritystiedot

Toiminimi Securitas Oy Y-tunnus 1773518-5 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

146 722 000 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

11 268 000 € 9 %

Henkilöstö

2 407 73

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vartijoita Pyhäjoelle, on ilmoitettu Securitas -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Securitas. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pohjois-Pohjanmaa , osoitteessa Pohjois-Pohjanmaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa