Duunitori suosittelee
Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Banner Securitas

TyöpaikkakuvausUskomme kykyihisi. Entä sinä?
Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:
Vartijoita lentoaseman turvavalvomoon
Etsimme nyt vartijoita Helsinki-Vantaan lentoaseman turvavalvomoon. Pääasiassa tehtäviin kuuluu vaativa valvomotyöskentely, mutta tarvittaessa työskentelet myös muissa lentoaseman vartiointitehtävissä. Työvuorot sijoittuvat kaikkiin viikonpäiviin ja vuorokaudenaikoihin.

Edellytämme

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vartiointitehtävistä ja lentoaseman turvavalvomosta, sekä hyvää teknistä osaamista. Odotamme valittavilta henkilöiltä myös hyviä organisointitaitoja, pitkäjänteistä tarkkaavaisuutta sekä jämäkkyyttä hoitaa myös mahdolliset poikkeustilanteet sujuvasti ja ammattitaitoisesti.

Työskentely vartijana lentoasemalla edellyttää myös asiakaspalveluhenkisyyttä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ajokortti ja lentoaseman ajolupa katsotaan hakijalle eduksi.

Tehtävät edellyttävät vartijakorttia, vähintään 18 vuoden ikää sekä nuhteetonta taustaa; tehtävään valituille tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Tarjoamme

Oman tilanteesi mukaan voit työskennellä joko osa- tai kokoaikaisesti. Tarjoamme pitkän määräaikaisen työsuhteen ja mielenkiintoisen ja haastavan kohteen. Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin lukeutuu mm. jatkokouluttautumismahdollisuudet, liikuntaetuja sekä muita tuote- ja palveluetuja.

Lisätietoja voit kysyä: Elias Tarkiainen, 0405097383, elias.tarkiainen@securitas.fi tai airport.tvs@securitas.fi

Hakuohjeet

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta huolellisesti. Liitäthän mukaan CV:si, josta ilmenee työ- ja koulutushistoriasi viimeisen viiden vuoden ajalta. Toimithan nopeasti sillä haastattelut aloitetaan heti ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Valmistaudu työnhakulomakkeen täyttämiseen huolellisesti. Viranomaismääräyksiin perustuen sinun tulee esittää tiedot työpaikoistasi, koulutuksestasi sekä mahdollisista yli 28 päivän pituisista koulutus- ja työhistoriasi aukoista, passi tai henkilöllisyystodistus henkilöllisyyden varmistamiseksi sekä allekirjoittaa vakuutus mahdollisesta rikoshistoriasta vähintään viiden edeltävän vuoden ajalta (Viitteet: Henkilötietolaki 523/1999 3. Luku 12 §, Komission asetus (EU) N:o 185/2010).

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Työnantaja: Securitas Sijainti: Uusimaa Työajat: määräaikainen Yhteystiedot: Elias Tarkiainen Elias.tarkiainen@securitas.fi 0405097383 Ilmoitus jätetty: 01.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Securitas

Yritystiedot

Toiminimi Securitas Oy Y-tunnus 1773518-5 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

146 722 000 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

11 268 000 € 9 %

Henkilöstö

2 407 73

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vartijoita lentoaseman turvavalvomoon, on ilmoitettu Securitas -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut Securitas. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa