Duunitori suosittelee
Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Talouspäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

Kesätyöt Swecolla

Sweco co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 01.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Uskomme kykyihisi. Entä sinä? Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme: Vartijoita lentoaseman turvavalvomoon Etsimme nyt vartijoita Helsinki-Vantaan lentoaseman turvavalvomoon. Pääasiassa tehtäviin kuuluu vaativa valvomotyöskentely, mutta tarvittaessa työskentelet myös muissa lentoaseman vartiointitehtävissä. Työvuorot sijoittuvat kaikkiin viikonpäiviin ja vuorokaudenaikoihin. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Uusimaa vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Securitas Oy Y-tunnus 1773518-5 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vartijoita lentoaseman turvavalvomoon, on ilmoitettu Securitas -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut Securitas. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 32 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus