Duunitori suosittelee
Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Banner Securitas

TyöpaikkakuvausHaluamme kehittää toimialaamme. Entä sinä?
Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:
Vartijoita HOK-Elannon toimeksiantoomme pääkaupunkiseudulle
Etsimme nyt vartijoita HOK-Elannon toimeksiantoomme pääkaupunkiseudulle vakituisiin työsuhteisiin. HOK-Elanto -yksikkömme vartijana työskentelet mm. Prismoissa sekä muissa S-ryhmään kuuluvissa päivittäistavarakaupoissa.

Vartijana HOK-Elannon toimeksiannossamme huolehdit kauppojen henkilöstön, asiakkaiden ja omaisuuden turvallisuudesta. Tarvittaessa puutut häiriötilanteisiin, otat kiinni rikoksiin syyllistyneet henkilöt ja hoidat yhteydenpitoa viranomaisiin.

Työkohteet vaihtelevat ja sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua ja työajat sijoittuvat pääasiassa kauppojen aukioloaikoihin. Työ sopii hyvin myös osa-aikatyöksi, mutta oman tilanteesi mukaan voit tehdä töitä myös kokopäiväisemmin.

Odotamme

Odotamme sinulta positiivista asiakaspalveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Olet jämäkkä ja pystyt hoitamaan tarvittaessa hankaliakin erityistilanteita. Voimassa olevan vartijakortin ja aikaisemman kokemuksen vartiointitehtävistä sekä järjestyksenvalvojakortin katsomme eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme näköalapaikan kaupan vartiointitehtäviin, tilaisuuden vartiointikokemuksen kartuttamiseen sekä mahdollisuuden tehdä vuoroja joustavasti oman tilanteesi mukaan. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. liikuntaetuja ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Tarvittaessa tarjoamme sinulle myös tehtävän edellyttämän vartijan koulutuksen (Vartijan työn perusteet 40h ja Vartijan peruskurssi 60h).

Täytä hakemus oheisen linkin kautta huolellisesti. Kun olet jättänyt hakemuksesi järjestelmäämme, saat sähköpostitse kuittauksen hakemuksesi perille tulosta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Työnantaja: Securitas Sijainti: Uusimaa Työajat: vakituinen Yhteystiedot: Tomi Ranta tomi.ranta@securitas.fi 0406625874 (ark 09.00-15.00) Ilmoitus jätetty: 11.01.2016 Haku päättyy: 30.12.2016 Ilmoituskanava: Securitas

Yritystiedot

Toiminimi Securitas Oy Y-tunnus 1773518-5 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

146 722 000 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

11 268 000 € 9 %

Henkilöstö

2 407 73

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vartijoita HOK-Elannon toimeksiantoon pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Securitas -palvelussa 11.01.2016 ja sen on julkaissut Securitas. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus