Duunitori suosittelee
Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijä, rahoituksen tukitehtävät/suuryritykset

Finnvera

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Myynninsuunnittelija

Toyota Auto Finland Oy

01450 - Vantaa

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.01.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluamme kehittää toimialaamme. Entä sinä? Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme: Vartijoita HOK-Elannon toimeksiantoomme pääkaupunkiseudulle Etsimme nyt vartijoita HOK-Elannon toimeksiantoomme pääkaupunkiseudulle vakituisiin työsuhteisiin. HOK-Elanto -yksikkömme vartijana työskentelet mm. Prismoissa sekä muissa S-ryhmään kuuluvissa päivittäistavarakaupoissa.Vartijana HOK-Elannon toimeksiannossamme huolehdit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Uusimaa vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Securitas Oy Y-tunnus 1773518-5 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vartijoita HOK-Elannon toimeksiantoon pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Securitas -palvelussa 11.01.2016 ja sen on julkaissut Securitas. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 51 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus