Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Ilmoitus jätetty 25.07.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluamme erottua joukosta. Entä sinä? Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tarjoamme myös työharjoittelupaikkoja: Työharjoittelupaikat Etelä-Suomen alueellaOletko turvallisuusalan opiskelija ja etsimässä työharjoittelupaikkaa loppuvuodeksi 2016 tai alkuvuodelle 2017?Securitas tarjoaa työssäoppimis- ja harjoittelupaikkoja vartijakortin suorittaneille turvallisuusalan opiskelijoille Etelä-Suomen alueella. Paikkoja on tarjolla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Uusimaa harjoittelupaikat Uusimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Securitas Oy Y-tunnus 1773518-5 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työharjoittelijat, syksy 2016, on ilmoitettu Securitas -palvelussa 25.07.2016 ja sen on julkaissut Securitas. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa