Duunitori suosittelee
Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Banner Securitas

TyöpaikkakuvausHaluamme erottua joukosta. Entä sinä?
Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tarjoamme myös työharjoittelupaikkoja:
Työharjoittelupaikat Etelä-Suomen alueella

Oletko turvallisuusalan opiskelija ja etsimässä työharjoittelupaikkaa loppuvuodeksi 2016 tai alkuvuodelle 2017?

Securitas tarjoaa työssäoppimis- ja harjoittelupaikkoja vartijakortin suorittaneille turvallisuusalan opiskelijoille Etelä-Suomen alueella. Paikkoja on tarjolla vartiointi- ja järjestyksenvalvontatehtävissä erilaisissa kohteissa ja toimintaympäristöissä. Mahdollisia tehtäviä ovat esimerkiksi myymälävartiointi, kauppakeskusjärjestyksenvalvonta, piirivartiointi, aulapalvelutehtävät sekä erilaiset paikallisvartiointityöt.

Työharjoittelujakso voi koostua harjoittelusta joko yhdessä tai useassa eri tehtävässä. Vaikka suorittaisitkin koko harjoittelusi samassa tehtävässä, työkohteet ovat usein vaihtelevia. Työtä voidaan tehdä eri kohteissa eri puolilla pääkaupunkiseutua (pääsääntöisesti Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla) ja ympäryskunnissa (esim. Lohja, Kirkkonummi, Kerava, Hyvinkää) ja työ on useimmiten vuorotyötä.

Hakuohjeet

Oheisen linkin kautta voit jättää työharjoitteluhakemuksesi meille. Täytätähän siis hakemuksen huolellisesti ja mukaan voit liittää myös CV:n. Ilmoitathan hakemuksessasi myös nykyisen oppilaitoksesi ja koulutusohjelmasi sekä mikäli sinulla on erityisiä toiveita harjoittelun työtehtäviin liittyen. Hakemuskirjeessäsi voit myös mm. kertoa missä vaiheessa opintojasi olet sekä harjoittelujaksosi ajankohdan ja keston.

Hakulomakkeessa kysytään erikseen kiinnostusta jatkaa työskentelyä Securitaksen palveluksessa harjoittelun jälkeen esimerkiksi osa-aikaisena työntekijänä opintojen ohessa (tai niiden päättyessä). Ensisijaisesti valitsemme harjoittelijoita, jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan työskentelyä vielä harjoittelun jälkeen.

Käymme harjoitteluhakemuksia läpi jatkuvasti ja olemme yhteydessä haastatteluun eteneviin hakijoihin puhelimitse.

Työnantaja: Securitas Sijainti: Uusimaa Työajat: vakituinen Yhteystiedot: Rekrytointi rekrytointi@securitas.fi Ilmoitus jätetty: 25.07.2016 Haku päättyy: 15.12.2016 Ilmoituskanava: Securitas

Yritystiedot

Toiminimi Securitas Oy Y-tunnus 1773518-5 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

146 722 000 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

11 268 000 € 9 %

Henkilöstö

2 407 73

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työharjoittelijat, syksy 2016, on ilmoitettu Securitas -palvelussa 25.07.2016 ja sen on julkaissut Securitas. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus