Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Banner Securitas

TyöpaikkakuvausUskomme kykyihisi. Entä sinä?
Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:
Osa-aikaisia turvatarkastajia Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Tehtävään valittavat henkilöt sijoittuvat turvatarkastustehtäviin lentokentällä.

Turvatarkastajana toimit näkyvässä asiakaspalvelutehtävässä ja vaikutat osaltasi lentoliikenteen turvallisuuteen suorittamalla turvatarkastuksia lentoaseman henkilöstön ja tavaran tarkastuspisteillä.

Lentoaseman turvallisuustehtävissä työskentelet kansainvälisessä toimintaympäristössä, jossa työvuorot sijoittuvat kaikkiin vuorokaudenaikoihin ja kaikkiin viikonpäiviin. Työt alkavat sopimuksen mukaan (kuitenkin mahdollisimman pian) ja jatkuvat määräaikaisena toimeksiannon voimassaolon mukaisesti 30.9.2018 saakka. Haemme turvatarkastajia osa-aikaisiin työsuhteisiin, mutta työsopimuksen tuntimäärä on sovittavissa valittavien hakijoiden työntekomahdollisuuksien mukaan.

Odotamme


Toivomme hakijoiltamme aikaisempaa työkokemusta turvatarkastustehtävistä, mutta ennen kaikkea lentoasemalle valittavilta henkilöiltä odotamme asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Eduksi katsomme myös voimassa olevan siviili-ilmailun turvatarkastajan pätevyyden ja hyväksynnän, voimassaolevan ajokortin sekä lentoaseman ajoluvan.

Lisäksi tehtävät edellyttävät vähintään 18 vuoden ikää sekä nuhteetonta taustaa; tehtävään valituille tehdään suppea turvallisuusselvitys. Lisäksi tehtävässä vaaditaan normaalia värinäkökykyä ja normaalia kuuloa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä kansainvälisessä ympäristössä sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Saat työtehtäviisi hyvän perehdytyksen ja tarvittavat koulutukset sekä käyttöösi Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut kuten erilaisia tuote-etuuksia ja kuntosaliedun.

Hakuohjeet

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta huolellisesti. Liitäthän mukaan CV:si, josta ilmenee työ- ja koulutushistoriasi viimeisen viiden vuoden ajalta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tarvittaessa lisätietoja voit kysyä sähköpostitse osoitteesta airport.tvs@securitas.fi.

Valmistaudu työnhakulomakkeen täyttämiseen huolellisesti. Viranomaismääräyksiin perustuen sinun tulee esittää tiedot työpaikoistasi, koulutuksestasi sekä mahdollisista yli 28 päivän pituisista koulutus- ja työhistoriasi aukoista, passi tai henkilöllisyystodistus henkilöllisyyden varmistamiseksi sekä allekirjoittaa vakuutus mahdollisesta rikoshistoriasta vähintään viiden edeltävän vuoden ajalta (Viitteet: Henkilötietolaki 523/1999 3. Luku 12 §, Komission asetus (EU) N:o 185/2010).

Olemme osa #AviapolisJobs-työnantajayhteisöä

Työnantaja: Securitas Sijainti: Uusimaa Työajat: määräaikainen Yhteystiedot: airport.tvs@securitas.fi Hakemukset: https://securitas.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=236&rspvt=9xtzs0klmb4sgwc88c0040oks0g0g0k#login_form Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Securitas

Yritystiedot

Toiminimi Securitas Oy Y-tunnus 1773518-5 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

146 722 000 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

11 268 000 € 9 %

Henkilöstö

2 407 73

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Turvatarkastajia Helsinki-Vantaan lentoasemalle, on ilmoitettu Securitas -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Securitas. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa