Duunitori suosittelee
Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Banner Securitas

TyöpaikkakuvausUskomme, että työlläsi on merkitystä. Entä sinä?
Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä avoin tehtävä:
Security Officer

Etsimme turvallisuuden ja asiakaspalvelun ammattilaisia monipuolisiin security officer -tehtäviin Vaasaan Wärtsilän toimeksiantoon ja siihen kuuluvaan turvallisuusorganisaatioon.

Security officerin -tehtävä on monipuolista turvallisuustyötä erinomaisella asiakaspalvelutaidolla: hän ohjaa, neuvoo ja opastaa vierailijoita sekä hoitaa mahdolliset häiriötilanteet. Työhön kuuluu myös kulunvalvontaa, kameravalvontaa, huoltopyyntöjen käsittelyä ja avustavia toimistotehtäviä kuten postin käsittely. Security officerin työ on osa asiakkaan yrityskuvaa, ja hän valvoo yrityksen ohjeiden noudattamista ja turvallisuutta ystävällisesti, mutta jämäkästi.

Securitaksen security officerit on koulutettu vartiointialan koulutusvaatimusten mukaisesti ja palkkaus määräytyy vartiointialan työehtosopimuksen mukaan. Työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7.00 - 17.00 välillä. Tällä hetkellä haemme osa-aikaista työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Odotamme

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta joko asiakaspalvelu- tai turvallisuusalan tehtävistä, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, vähintään 18 vuoden ikää sekä nuhteetonta taustaa. Hyvät tietotekniikan taidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat työssä välttämättömiä ja muu kielitaito luetaan eduksi. Odotamme hakijoilta lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tarkkuutta ja joustavuutta niin työtehtävien kuin työajankin suhteen.

Arvostamme

Eduksi hakijalle on aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä esimerkiksi kaupallinen koulutus. Arvostamme voimassa olevaa vartijakorttia, mutta tarvittaessa tarjoamme tehtävään valitulle henkilölle koulutuksen vartijan tehtäviin.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita ja markkinajohtajan näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin, joka luo puitteet työssä menestymiseen. Saat myös tarvittavat koulutukset ja kattavan perehdytyksen tehtävään.

Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Daniela Mascher, daniela.mascher@securitas.fi

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Työnantaja: Securitas Sijainti: Pohjanmaa Työajat: vakituinen Yhteystiedot: Ella Perttula ella.perttula@securitas.fi Hakemukset: https://securitas.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=166&rspvt=k548vifu1og0sgoc40ssgwkkkoc44k#login_form Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Securitas

Yritystiedot

Toiminimi Securitas Oy Y-tunnus 1773518-5 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

146 722 000 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

11 268 000 € 9 %

Henkilöstö

2 407 73

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Security officer, on ilmoitettu Securitas -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Securitas. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pohjanmaa , osoitteessa Pohjanmaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa