Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Banner Securitas

TyöpaikkakuvausUskomme kykyihisi. Entä sinä?
Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:
Sataa vartijaa kaupan alan kohteisiimme pääkaupunkiseudulle

Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle myymälävartijoita Kauppa -yksikköömme sekä vartijoita HOK-Elannon toimeksiantoomme vakituisiin työsuhteisiin.

Työssäsi myymälävartijana toimit näköalapaikalla kaupan turvallisuuden parissa - pääset itse vaikuttamaan erilaisten kohteiden turvallisuuteen sekä toimimaan tärkeässä roolissa päivittäisen toiminnan sujuvuuden edistäjänä. Päivittäisiin työtehtäviisi voi kuulua muun muassa asiakkaiden neuvominen ja opastaminen, kiinteistön tärkeiden toimintojen sujuvuuden varmistaminen, kohteen turvallisuuden ylläpitäminen sekä mahdollisten häiriötilanteiden ennaltaehkäisy sekä tarvittaessa niihin puuttuminen.

Kauppa -yksikkömme myymälävartijana työkohteesi saattavat vaihdella pienistä liikkeistä suurempiin kaupan alan kohteisiimme, jonka ansiosta pääset työskentelemään monipuolisissa, mielenkiintoisissa sekä haastavissakin työympäristöissä. HOK-Elanto -yksikkömme vartijana puolestaan työskentelet mm. Prismoissa sekä muissa S-ryhmään kuuluvissa päivittäistavarakaupoissa.

Odotamme

Etsimämme henkilöt ovat motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä, jotka eivät pelkää tarttua uusiin haasteisiin! Arvostamme voimassa olevaa vartijakorttia, mutta tarvittaessa tarjoamme tarvittavat koulutukset tehtäviin valituille henkilöille. Koulutusta tärkeämpää meille on oikeanlainen asenne, kiinnostus turvallisuusalaa kohtaan sekä halu kehittyä.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolista ja kiinnostavaa työtä juuri sinun elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Meillä on alan parhaat työkohteet ja uusimmat työvälineet, sekä tyytyväisin henkilöstö. Käytössäsi on mm. kuntosali ja useita muita henkilöstöetuja.

Oletko turvallisuusalan ammattilainen tai haluatko sellaiseksi? Meillä voit opiskella alan ammattitutkintoja oppisopimuksella ja kokeneemmille on tarjolla haastavampia työtehtäviä, sekä erinomaiset mahdollisuudet edetä uralla. Meillä ei tarvitse pelätä töiden loppumista!

Kiinnostuitko? Toimithan nopeasti, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Työnantaja: Securitas Sijainti: Uusimaa Työajat: vakituinen Yhteystiedot: Tomi Ranta tomi.ranta@securitas.fi 0406625874 (arkisin 09.00-15.00) Hakemukset: https://securitas.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=237&rspvt=jzl9b47raxc8wo84c0g84s4og0okgo#login_form Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Securitas

Yritystiedot

Toiminimi Securitas Oy Y-tunnus 1773518-5 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

146 722 000 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

11 268 000 € 9 %

Henkilöstö

2 407 73

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sata vartijaa kaupan alan kohteisiimme pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Securitas -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Securitas. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa