Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Uskomme kykyihisi. Entä sinä? Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme: Sataa vartijaa kaupan alan kohteisiimme pääkaupunkiseudulleEtsimme nyt pääkaupunkiseudulle myymälävartijoita Kauppa -yksikköömme sekä vartijoita HOK-Elannon toimeksiantoomme vakituisiin työsuhteisiin. Työssäsi myymälävartijana toimit näköalapaikalla kaupan turvallisuuden parissa - pääset itse ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Uusimaa vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Securitas Oy Y-tunnus 1773518-5 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sata vartijaa kaupan alan kohteisiimme pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Securitas -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Securitas. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 30 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus