Duunitori suosittelee
Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Marketing Visionaries

Sinebrychoff / co MPS

Kerava

Kesätyöntekijä, rahoituksen tukitehtävät/pk-yritykset

Finnvera

Turku

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

HR-assistentteja

Lidl Suomi ky

Espoo

Face to face -varainhankkija, Seinäjoki

Amnesty International Suomen osasto

60100 - Seinäjoki

Banner Securitas

TyöpaikkakuvausHaluamme erottua joukosta. Entä sinä?
Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:
Paikallisvartijoita/Olkiluotoon

Paikallisvartijan toiminnan avulla turvataan kohteen toiminnan sujuvuus ja ennaltaehkäistään yllättävien poikkeustilanteiden syntyminen sekä huolehditaan mm. kiinteistö- ja paloturvallisuudesta. Työtehtäviin voi kuulua esimerkiksi alue- ja kulunvalvontaa. Työkohteena paikallisvartijalla saattaa olla esimerkiksi satamat, tuotantolaitokset, logistiikkakeskukset ja risteilyalusvartiointi.

Työ ajoittuu kohteesta riippuen eripituisiin päivä-, ilta- ja yövuoroihin kaikkina viikonpäivinä. Työtunteja on kolmen viikon jaksoissa 60-120

Odotamme

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta työtehtävien hoitamisessa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn perehdytyksen saatuasi ja jämäkkyyttä vaativienkin erityistilanteiden ratkaisuun. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen ja kohtalaista englannin kielen hallintaa.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, turvallisuustekninen osaaminen sekä järjestyksenvalvojakortit katsotaan hakijalle eduksi, vartijakortin voimassaoloa edellytämme. Eduksi luemme myös ruotsin kielen taidon sekä mm. työturvallisuuskortin.

Lisäksi vartijana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää. Osa tehtävistä saattaa edellyttää myös ajokorttia, (suppean) turvallisuusselvityksen tekemistä ja luottotietojen tarkastusta.

Tarjoamme

Tarjoamme näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet itsesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin, joka luo puitteet työssä menestymiseen. Saat myös tarvittavat koulutukset ja kattavan perehdytyksen tehtävään sekä käyttöösi alan parhaat työvälineet.

Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Työnantaja: Securitas Sijainti: Satakunta Työajat: määräaikainen Yhteystiedot: Jussi Mäki jussi.maki@securitas.fi +358 40 5026 112 Ilmoitus jätetty: 03.03.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Securitas

Yritystiedot

Toiminimi Securitas Oy Y-tunnus 1773518-5 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

146 722 000 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

11 268 000 € 9 %

Henkilöstö

2 407 73

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Paikallisvartija / Turvahenkilö, on ilmoitettu Securitas -palvelussa 03.03.2016 ja sen on julkaissut Securitas. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Satakunta , osoitteessa Satakunta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 49 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus