Duunitori suosittelee
Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Banner Securitas

TyöpaikkakuvausPidämme yhteistyöstä. Entä sinä?
Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:
Nuorison parissa toimivaa järjestyksenvalvojaa kauppakeskus Selloon
Nuorison parissa toimivana kauppakeskusjärjestyksenvalvojana pääset työskentelemään erityisesti kauppakeskuksessa asioivien nuorten asiakkaiden kanssa; tärkeimpänä työtehtävänäsi onkin päivittäisten kauppakeskusjärjestyksenvalvojan tehtävien lisäksi olla mukana nuorten arjessa sekä toimia yhdistävänä linkkinä nuorten, kauppakeskuksen sekä Securitaksen välillä.

Nuorison parissa toimivana kauppakeskusjärjestyksenvalvojana huolehdit kauppakeskus Sellon rauhallisuudesta sekä viihtyisyydestä ennaltaehkäisemällä ja tarvittaessa puuttumalla kauppakeskuksessa ilmeneviin rikos- ja häiriötilanteisiin. Tehtävässäsi korostuvat asiakaspalvelutehtävät ja erityisesti tulet työskentelemään kauppakeskuksen nuoren asiakaskunnan keskuudessa. Tehtävänäsi on muun järjestyksenvalvonnan ohella kohdata nuoria ja toimia yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Odotamme

Etsimme tehtävään asiakaspalveluhenkistä nuorten kanssa työskentelyyn motivoitunutta henkilöä. Tehtävän hoitamisessa korostuvat järjestyksenvalvojan henkilökohtaiset ominaisuudet ja mm. hyvät vuorovaikutus- ja sosiaaliset taidot. Työssä menestymiseen vaaditaan myös itsenäistä, oma-aloitteista ja keskustelevaa työskentelyotetta. Kauppakeskusjärjestyksenvalvojan tehtävät edellyttävät lisäksi jämäkkyyttä hankalampienkin erityistilanteiden hoitoon.

Tehtävä edellyttää voimassa olevaa vartijakorttia ja järjestyksenvalvojakorttia. Lisäksi toivomme hakijoilta jo aikaisempaa kokemusta turvallisuusalalta joko vartijan tai järjestyksenvalvojan tehtävissä, mutta tarvittaessa tarjoamme tehtävän edellyttämät koulutukset ja perehdytämme sinut turvallisuusalalle. Lisäksi työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävänkuvan turvallisuusalan näköalapaikalla sekä erinomaisen mahdollisuuden päästä työskentelemään nuorten parissa uudenlaisessa tehtävässä. Saat koulutuksen tehtävääsi, hyvän perehdytyksen sekä suuren ja vakavaraisen konsernin edut ja ajanmukaiset työvälineet. Työsuhde on kuukausipalkkainen ja palkkaus koostuu vartiointialan TES:n tason III mukaisesti, jonka lisäksi tehtävästä maksetaan tehtäväkohtainen lisä.

Lisätiedot ja hakuohjeet


Täytäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana ja työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tehtävään. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Seuraa meitä nyt myös somessa!

Securitaksen löydät Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Työnantaja: Securitas Sijainti: Uusimaa Työajat: vakituinen Yhteystiedot: Tomi Ranta Tomi.ranta@securitas.fi 0406625874 (ark 09.00-15.00) Hakemukset: https://securitas.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=163&rspvt=r5siepfq46oo00g88oo4gsg8c0kww80#login_form Ilmoitus jätetty: 16.06.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Securitas

Yritystiedot

Toiminimi Securitas Oy Y-tunnus 1773518-5 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

146 722 000 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

11 268 000 € 9 %

Henkilöstö

2 407 73

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuorison parissa toimiva järjestyksenvalvoja kauppakeskus Selloon, on ilmoitettu Securitas -palvelussa 16.06.2016 ja sen on julkaissut Securitas. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa