Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Toimistopäällikkö

Ecom Tilit Oy / co HRS Advisors

Turku

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Banner Securitas

TyöpaikkakuvausUskomme kykyihisi. Entä sinä?
Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:
Myymälävartijoita

Etsimme nyt sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia myymälävartijoita Kauppa - yksikköömme pääkaupunkiseudulle.

Päivittäisessä työssäsi neuvot ja opastat asiakkaita, ylläpidät kohteen turvallisuutta, valvot kiinteistön tärkeiden toimintojen sujuvuutta ja ennaltaehkäiset, sekä puutut häiriötilanteisiin.

Odotamme

Haemme motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä. Arvostamme voimassa olevaa vartijakorttia, mutta tarvittaessa tarjoamme koulutuksen. Meille tärkeintä on oikeanlainen asenne ja halu kehittyä.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolista ja kiinnostavaa työtä juuri sinun elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Meillä on alan parhaat työkohteet ja uusimmat työvälineet, sekä tyytyväisin henkilöstö. Käytössäsi on kuntosali ja useita muita henkilöstöetuja.

Oletko turvallisuusalan ammattilainen tai haluatko sellaiseksi? Meillä voit opiskella alan ammattitutkintoja oppisopimuksella ja kokeneemmille on tarjolla haastavampia työtehtäviä, sekä erinomaiset mahdollisuudet edetä uralla. Meillä ei tarvitse pelätä töiden loppumista!

Kiinnostuitko? Toimithan nopeasti, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tarvittaessa tarjoamme sinulle myös tehtävän edellyttämän vartijan koulutuksen (Vartijan työn perusteet 40h ja Vartijan peruskurssi 60h).

Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Työnantaja: Securitas Sijainti: Uusimaa Työajat: vakituinen Yhteystiedot: Tomi Ranta tomi.ranta@securitas.fi 0406625874 (arkisin 09.00-15.00) Ilmoitus jätetty: 11.01.2016 Haku päättyy: 30.12.2016 Ilmoituskanava: Securitas

Yritystiedot

Toiminimi Securitas Oy Y-tunnus 1773518-5 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

146 722 000 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

11 268 000 € 9 %

Henkilöstö

2 407 73

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymälävartijoita pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Securitas -palvelussa 11.01.2016 ja sen on julkaissut Securitas. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa