Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Banner Securitas

TyöpaikkakuvausPidämme haasteista. Entä sinä?
Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:
Osa-aikaisia myymäläetsiviä pääkaupunkiseudulle ja ympäryskuntiin

Etsitkö työtä, jossa pääset kehittämään osaamistasi turvallisuusalalla sekä tekemään tuloksellista työtä? Kaipaatko uusia haasteita urallasi, mutta kuitenkin käytännönläheistä työtä? Viihdytkö muuttuvissa tilanteissa ja pystyt muuntautumaan erilaisten työskentely-ympäristöjen mukaan?

Etsimme nyt siviili-asussa työskenteleviä myymäläetsiviä pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiimme. Myymäläetsivän tehtävänä on omalla toiminnallaan vähentää asiakaskohteen hävikkiä ennaltaehkäisemällä ja puuttumalla väärinkäytöksiin. Myymäläetsivän toimenkuvaan kuuluvat mm. anastuksiin syyllistyneiden henkilöiden kiinniotot sekä tarvittaessa muiden rikos- ja häiriötilanteiden selvittäminen ja näihin liittyvä raportointitoimenpiteet. Myymäläetsivänä työskennellään sekä itsenäisesti että tiimissä.

Tällä kertaa etsimme osa-aikaisia myymäläetsiviä. Työvuorolistaa on mahdollista täydentää myös toimipukuisen vartijan tehtävillä Securitaksen kauppa-yksikössä.

Odotamme

Etsimämme henkilö on motivoitunut, utelias ja tiedonjanoinen asiakaspalvelija, joka pystyy muuntautumaan erilaisiin työskentely-ympäristöihin ja rooleihin. Tehtävässä menestyminen vaatii halua kehittyä ammatillisesti, päätöksentekokykyä sekä kykyä itsenäiseen, pitkänjänteiseen ja tulokselliseen toimintaan. Hyvä myymäläetsivä on hyvä improvisoija. Myös kamerajärjestelmien peruskäyttötaito ja sujuva suomenkielen suullinen ja kirjallinen taito sekä kyky tuottaa laadukkaita raportteja tulee olla hallinnassa. Aiempi työkokemus turvallisuusalalta tai kaupan alalta katsotaan hakijalle eduksi.

Lisäksi myymäläetsivän tehtävä edellyttää voimassa olevaa vartijakorttia.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän ja mahdollisuuden kehittyä turvallisuusalalla. Tehtävän palkkaus määräytyy vartiointialan työehtosopimuksen mukaan, mutta tarjoamme lisäksi myös motivoivan, osaamiseen ja kehittymiseen perustuvan palkkauksen. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme mm. tarjoamalla kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Toimithan nopeasti ja jätät hakemuksesi jo tänään!

Työnantaja: Securitas Sijainti: Uusimaa Työajat: vakituinen Yhteystiedot: Tomi Ranta Tomi.ranta@securitas.fi 0406625874 (ark 09.00-15.00) Ilmoitus jätetty: 12.08.2016 Haku päättyy: 30.12.2016 Ilmoituskanava: Securitas

Yritystiedot

Toiminimi Securitas Oy Y-tunnus 1773518-5 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

146 722 000 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

11 268 000 € 9 %

Henkilöstö

2 407 73

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymäläetsiviä pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Securitas -palvelussa 12.08.2016 ja sen on julkaissut Securitas. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus