Duunitori suosittelee
Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Banner Securitas

TyöpaikkakuvausHaluamme erottua joukosta. Entä sinä?
Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:
MobilePatrol -vartijaa Forssa - Loimaa alueelle.
Mobile Patrol -vartijana valvot useamman kiinteistön turvallisuutta vuorosi aikana. Ennaltaehkäiset ja rajoitat vahinkoja ja tarvittaessa teet yhteistyötä viranomaisten kanssa. Mobile Patrol -vartiointityö on pääsääntöisesti yötyötä pitkissä vuoroissa ja kohteiden välillä liikutaan autolla.

Edellytämme

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Työskentely MobilePatrol -vartijana edellyttää, että viihdyt käytännönläheisessä ja itsenäisessä työssä ja hoidat jämäkästi erityistilanteita. Työsi edellyttää myös ajokorttia (b) ja ajotaitoa sekä sujuvan suomen kielen taidon lisäksi englannin kieltä.

Vaikka emme välttämättä odota sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot sekä vartijakortin hakijalle eduksi.

Tarjoamme

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on vakituinen ja tuntipalkkainen. Työtunteja on tarjolla 100-120 h / 3 vko jakso.

.

Tarvittaessa Securitas tarjoaa myös tehtävän edellyttämät vartijan koulutukset (vartijan työn perusteet, kesto 40h ja mahdollinen vartijan peruskurssi, kesto 60h) .

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Huomioithan, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Työnantaja: Securitas Sijainti: Kanta-Häme Työajat: vakituinen Yhteystiedot: Mika Nouko mika.nouko@securitas.fi +35840 7524480 Hakemukset: https://securitas.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=238&rspvt=r5siepfq46oo00g88oo4gsg8c0kww80#login_form Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Securitas

Yritystiedot

Toiminimi Securitas Oy Y-tunnus 1773518-5 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

146 722 000 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

11 268 000 € 9 %

Henkilöstö

2 407 73

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, MobilePatrol -vartija Forssa-Loimaa, on ilmoitettu Securitas -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Securitas. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kanta-Häme , osoitteessa Kanta-Häme . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa