Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Banner Securitas

TyöpaikkakuvausHaluamme auttaa ihmisiä. Entä sinä?
Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:
Kohde-esimiestä aulapalvelukohteeseen Helsinkiin

Kohde-esimiehen tehtävässä vastaat asiakaskohteessamme aulapalveluiden päivittäisen toiminnan sujuvuudesta. Tehtäviisi kuuluvat myös kehitystehtävät yhteistyössä asiakkaan kanssa sekä asiakkaan yhteyshenkilönä toimiminen Securitaksen edustajana. Kohde-esimiehen tehtävien lisäksi toimit tuotannollisissa aulatehtävissä, kuten asiakaspalvelussa, vieraiden vastaanotossa, postituksessa, kulunvalvonnassa ja opastustehtävissä.

Asiakaskohteemme sijaitsee Helsingin keskustan tuntumassa. Päivittäinen työaika ajoittuu arkipäivisin aikavälille klo 07:45-18:15.

Edellytämme

Kohde-esimiehenä odotamme sinulta vahvoja esimiestaitoja sekä asiakaspalvelun että turvallisuusnäkökulmien tuntemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja, mm. vierailija-, kulunhallinta- ja puhelinvaihdeohjelmistojen käyttökokemusta. Myös positiivinen asiakaspalveluasenteesi ja hyvät vuorovaikutustaitosi auttavat sinua menestymään tehtävässäsi. Laadukas asiakaspalvelu on sinulle luontaista ja palvelet asiakkaita sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Tarvittaessa selviät asiakaspalvelutilanteista myös ruotsin kielellä.

Tehtävä edellyttää voimassa olevaa vartijakorttia, tarvittaessa tarjoamme vaadittavan koulutuksen valitulle henkilölle.

Tarjoamme

Tarjoamme näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle, mielenkiintoisia ja monipuolisia esimiestehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet itsesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Työsuhde alkaa joulukuun alussa ja tehtävä on kuukausipalkkainen. Palkkaus määräytyy vartiointialan TES tason 4 (viikkotyöaika) mukaisesti.

Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme mm. tarjoamalla kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa.

Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta 30.10.2016 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuohjeet

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta huolellisesti. Kun olet jättänyt hakemuksesi järjestelmäämme, saat sähköpostitse kuittauksen hakemuksesi perille tulosta. Saamassasi sähköpostiviestissä on linkki lisäkysymyksiin, joihin toivoisimme sinun vielä vastaavan.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Työnantaja: Securitas Sijainti: Uusimaa Työajat: vakituinen Yhteystiedot: Daniel Lind daniel.lind@securitas.fi 040 485 7826 Hakemukset: https://securitas.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=247&rspvt=mq963c5hlfkwcccgsocw04k88sg4os4#login_form Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Securitas

Yritystiedot

Toiminimi Securitas Oy Y-tunnus 1773518-5 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

146 722 000 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

11 268 000 € 9 %

Henkilöstö

2 407 73

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kohde-esimies aulapalvelukohteeseen Helsinkiin, on ilmoitettu Securitas -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Securitas. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa