Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Banner Securitas

TyöpaikkakuvausPidämme suurista kauppakeskuksista. Entä sinä?
Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:
Kauppakeskusjärjestyksenvalvoja valvomotehtävään
Itis on pohjoismaiden suurin kauppakeskus ja sen ostosympäristö pitää sisällään yli 150 myymälää ja lukuisia kahviloita ja ravintoloita sekä kansainvälisen ja ystävällisen ilmapiirin. Vierailijat kohtaavat Itiksessä ainutlaatuisten shoppailumahdollisuuksien lisäksi tapahtumia, viihdettä ja hauskanpitoa. (www.itis.fi)

Tällä hetkellä haemme järjestyksenvalvojia (JLJV) valvomotehtäviin kauppakeskus Itikseen Helsinkiin.

Järjestyksenvalvojana tehtävänäsi ovat kohteesi turvallisuudesta ja viihtyisyydestä huolehtiminen sekä rikosten ja häiriötilanteiden ennaltaehkäisy ja niihin puuttuminen. Työnkuvasi tulee painottumaan valvomotyöskentelyyn ja työssäsi korostuu turvallisuustekniikkaan (kameravalvonta, lukitus- ja paloilmoitin järjestelmä ym.) liittyvät tehtävät, mutta osallistut myös järjestyksenvalvonnan kenttätehtäviin Itiksessä. Tehtävänäsi on myös vastata mahdollisten evakuointi- ja muiden poikkeustilanteiden hallinnasta vuorosi aikana. Työskentely-ympäristö tässä tehtävässä on uusi ja moderni.

Työajat ovat vaihtelevia ja vuoroja tehdään kaikkina vuorokaudenaikoina arkisin, viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä. Työsuhde on vakituinen ja kuukausipalkkainen. Palkkaus määräytyy vartiointialan TES:n tason III mukaan ja tehtävästä maksetaan lisäksi tehtävä- ja kohdekohtainen lisä.

Odotamme

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta valvomotyöskentelystä sekä kattavaa kokemusta vastaavankaltaisten vilkkaiden asiointiympäristöjen turvallisuustyöstä. Vaikka työsi painottuu erityisesti valvomotyöskentelyyn, vaatii tehtävän hoitaminen valmiuksia toimia tarvittaessa myös järjestyksenvalvontatehtävissä ja voimankäyttötilanteissa sekä poikkeustilanteista ja evakuoinneista vastaavana henkilönä.

Turvallisuusteknisen osaamisen lisäksi tulee tehtävään valittavan henkilöllä olla hyvät ATK-taidot. Odotamme sinulta myös hyviä esiintymis- vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaspalveluosaamista ja oma-aloitteisuutta.

Tehtävä edellyttää myös voimassa olevaa vartijakorttia ja järjestyksenvalvojakorttia.

Tarjoamme

Tarjoamme kauppakeskusturvallisuuden parhaan näköalapaikan pohjoismaiden suurimmassa kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella, vastuullisen työnkuvan ja mahdollisuuden osaamisesi hyödyntämiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Haastava tehtävä tarjoaa kyvykkäälle osaajalle vaihtelevia haasteita yhdessä pohjoismaiden suurimmista kauppakeskuksista ja on erinomainen paikka oppia sekä syventää kauppakeskusturvallisuuden tietoja ja taitoja.

Tarjoamme myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. kuntosalietu ja ryhmäliikuntatunnit, erilaisia tuote- ja palveluetuja sekä muuta virkistystoimintaa.

Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Työnantaja: Securitas Sijainti: Uusimaa Työajat: vakituinen Yhteystiedot: Tomi Ranta Tomi.ranta@securitas.fi 0406625874 (ark 09.00-15.00) Hakemukset: https://securitas.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=160&rspvt=jzl9b47raxc8wo84c0g84s4og0okgo#login_form Ilmoitus jätetty: 09.06.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Securitas

Yritystiedot

Toiminimi Securitas Oy Y-tunnus 1773518-5 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

146 722 000 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

11 268 000 € 9 %

Henkilöstö

2 407 73

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kauppakeskusjärjestyksenvalvoja valvomotehtävään Helsinkiin, on ilmoitettu Securitas -palvelussa 09.06.2016 ja sen on julkaissut Securitas. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa