Duunitori suosittelee
Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Junior järjestelmäkehittäjiä tai jo kokeneempia koodarikettuja alan johtavaan IT-palvelutaloon Espooseen

Studentwork

Espoo

Järjestelmäasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kesätyöntekijä, IT-palvelut - tietojenkäsittelyn opiskelija

Finnvera

Helsinki

Student Worker for Accenture Finland Marketing & Communications

Accenture

Helsinki

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluamme erottua joukosta. Entä sinä? Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme: Kaupan turvallisuusvastaavia pääkaupunkiseudulle Työssäsi yhdistyvät kaupan alan työtehtävät sekä myymälän turvallisuudesta huolehtiminen. Asiakaspalveluasenteen lisäksi sinulla on valmius hoitaa yllättäviä rikos- ja häiriötilanteita. Työskentelet nimetyissä kaupan alan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Uusimaa vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Securitas Oy Y-tunnus 1773518-5 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupan turvallisuusvastaavia pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Securitas -palvelussa 16.08.2016 ja sen on julkaissut Securitas. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 51 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus