Duunitori suosittelee
Promoottori

Face2face

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ilmoitus jätetty 16.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluamme erottua joukosta. Entä sinä? Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme: Kaupan turvallisuusvastaavia pääkaupunkiseudulle Työssäsi yhdistyvät kaupan alan työtehtävät sekä myymälän turvallisuudesta huolehtiminen. Asiakaspalveluasenteen lisäksi sinulla on valmius hoitaa yllättäviä rikos- ja häiriötilanteita. Työskentelet nimetyissä kaupan alan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Uusimaa vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Uusimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Securitas Oy Y-tunnus 1773518-5 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupan turvallisuusvastaavia pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Securitas -palvelussa 16.08.2016 ja sen on julkaissut Securitas. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus