Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Banner Securitas

TyöpaikkakuvausHaluamme kehittää toimialaamme. Entä sinä?
Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:
Turvallisuusratkaisujen b2b-myyjää

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille. Missiomme on suojata koteja, yrityksiä ja yhteiskuntaa.

Yritysmyyjän tehtävässä vastaat uusien asiakassuhteiden hankkimisesta ja yritysmyynnin toteutumisesta Keski-Suomen alueella, tehtävään kuuluu myös nykyisten asiakassuhteiden kehittäminen ja lisäpalvelumyynti. Tehtävässä kontaktoit ja tapaat yritysten päättäjiä, kartoitat asiakkaan tarpeita ja tarjoat parhaiten asiakkaitasi palvelevia turvallisuusratkaisuja. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, pääsääntöisesti päivätyö ja se alkaa sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta aitoa innostusta myynnillisiä haasteita kohtaan ja kiinnostusta teknisiin turvajärjestelmiin ja niistä rakentuviin kokonaisuuksiin. Olet tunnollinen ja sinnikäs työntekijä, joka haluaa saavuttaa tuloksia. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja osaat ilmaista itsesi sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti. Tehtävässä oman auton käyttövalmius on välttämätön. Aiempi myyntikokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tulosvastuullisen työtehtävän kasvavan liiketoiminnan alueella sekä tilaisuuden oman osaamisesi näyttämiseen ja kehittymiseen. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin osaamisen, edut ja ajanmukaiset työvälineet. Paikallinen tiimi tukee ja kannustaa sinua tehtävässäsi. Palkkaus muodostuu kiinteästä pohjapalkasta ja provisiosta.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Mika Mattila, mika.mattila@securitas.fi

Haku on toistaiseksi avoin ja voimassa toistaiseksi. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemus oheisesta linkistä ja liitä mukaan hakemuskirje ja ansioluettelosi.

Työnantaja: Securitas Sijainti: Keski-Suomi Työajat: vakituinen Yhteystiedot: Mika Mattila mika.mattila@securitas.fi Hakemukset: https://securitas.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=233&rspvt=ld7c5awe8wg884swgg4ggwwo4wokkgw#login_form Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 27.11.2016 Ilmoituskanava: Securitas

Yritystiedot

Toiminimi Securitas Oy Y-tunnus 1773518-5 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

146 722 000 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

11 268 000 € 9 %

Henkilöstö

2 407 73

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2B-myyjä, on ilmoitettu Securitas -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Securitas. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Keski-Suomi , osoitteessa Keski-Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa