Duunitori suosittelee
Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Banner Securitas

TyöpaikkakuvausHaluamme erottua joukosta. Entä sinä?
Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:
24Patrol -vartijoita pääkaupunkiseudulle
24Patrol - vartijan tehtäviä ovat mm. säännölliset vartijakäynnit, vartijakutsuhälytystehtävät ja turvallisuustarkastukset sekä avaus- ja sulkutehtävät kohteissa. Kohteita ovat mm. myymälät, kauppakeskukset sekä muut asiakaspalvelupisteet. 24Patrol -vartijat liikkuvat kohteesta toiseen autolla.

Työvuorot ajoittuvat yleisesti noin klo 07:00- 23:30 väliselle ajalle ja työvuoroja tehdään kaikkina viikon päivinä niin arkisin kuin viikonloppuisinkin.

Edellytämme

Odotamme hakijoilta hyvää asiakaspalveluasennetta, itsenäistä työskentelyotetta, jämäkkyyttä sekä kykyä hoitaa tarvittaessa hankaliakin erityistilanteita. Vaikka meille kiinnostus turvallisuusalaan ja oikea asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä, laskemme eduksi myös aikaisemman kokemuksen turvallisuusalan tehtävistä sekä voimassa olevan vartijakortin.

Tehtävä edellyttää myös 18 vuoden ikää, ajokorttia sekä nuhteetonta taustaa. Kielitaitovaatimuksena on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielentaito.

Eduksi laskemme myös hyvän pääkaupunkiseudun aluetuntemuksen.

Tarjoamme

Tarjoamme asiakaspalvelupainotteisen tehtävän, tilaisuuden turvallisuusalan työkokemuksen kartuttamiseen sekä mahdollisuuden tehdä töitä joustavasti oman tilanteesi mukaan joko kokoaikaisemmin tai osa-aikaisemmin. Työsuhteet ovat vakituisia tai esimerkiksi kesän ajan kestäviä määräaikaisia työsuhteita oman kiinnostuksesi mukaan.

Tarjoamme myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. kuntosalietu ja ryhmäliikuntatunnit, erilaisia tuote- ja palveluetuja sekä muuta virkistystoimintaa.

Tarvittaessa tarjoamme sinulle myös tehtävän edellyttämän vartijan koulutuksen (Vartijan työn perusteet 40h ja Vartijan peruskurssi 60h).

Hae paikkaa oheisen linkin kautta mahdollisimman pian.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Työnantaja: Securitas Sijainti: Uusimaa Työajat: vakituinen Yhteystiedot: Tomi Ranta Tomi.ranta@securitas.fi 0406625874 (ark 09.00-15.00) Ilmoitus jätetty: 04.02.2016 Haku päättyy: 30.12.2016 Ilmoituskanava: Securitas

Yritystiedot

Toiminimi Securitas Oy Y-tunnus 1773518-5 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

146 722 000 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

11 268 000 € 9 %

Henkilöstö

2 407 73

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, 24Patrol -vartijoita pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Securitas -palvelussa 04.02.2016 ja sen on julkaissut Securitas. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus