Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 01.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pohjoismaiden suurimman lomakeskualueen läheisyydessä oleva yksityinen Ala Carte ravintola. Sinulla on vastaavan paperit, hallitset pöytiintarjoilun sekä kattauksen, kielitaito suureksi eduksi (englanti + venäjä), hoidat juomien ym. ravintola/baari tavaroiden tilaukset, olet reipas, sosiaalinen ja oma-aloitteinen, työ on itsenäistä. Työ alkaa heti!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Lappeenranta ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Section Seven Oy Y-tunnus 2480566-3 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Seiskan Seppä

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut Section Seven Oy. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus