Duunitori suosittelee
Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Työpaikkakuvaus

DEVAAJA KYBERTURVAAN

Tietoturvaa hyvien etujoukoissa.

Olemme tietoturvayhtiö, jonka asiantuntijuutta käytetään erityisesti haastavissa ja syvää osaamista vaativissa kohteissa. Kun takana on yli tuhat onnistunutta hakkerointiprojektia ja joukko tyytyväisiä asiakkaita, on turvallista todeta, että töitä meillä riittää jatkossakin. Laajennamme liiketoimintaamme panostamalla omaan softakehitykseen ja etsimmekin nyt pääasiallisesti hakkereista koostuvaan porukkaamme tietoturvasta innostunutta kyberpuolustusdevaajaa.

Kyberpuolustusdevaajan tontti

Tontillesi tulee tietoturvasovellus turva.io:n kehittäminen. Kyberturvan valvontaan ja varmentamiseen tarkoitettu turva.io on juuri niin cool kuin nimi antaa ymmärtää. Softamme käy läpi säännöllisesti tietoturvan perustekijät kohdepalvelussa ja skannaa avoimet portit sekä haavoittuvuudet sovelluspalvelimesta. turva.io:sta saa hetkessä irti palvelun tietoturvatilanteen helposti tulkittavassa muodossa.

Tehtäväsi on kehittää turva.io:ta vielä astetta korkeammalle. Saat vastuullesi erityisesti tietoturvadatan tulkittavuuden parantamisen ja hiomisen huippuunsa. Työparinasi ja tukenasi toimii kyberpuolustusguru JP ja tontilta löytyy tekemistä monipuolisesti sekä frontend että backend-puolella omien mieltymystesi ja vahvuuksiesi mukaan. Tavoitteenasi on varmistaa, että turva.io jalostuu tasaista tahtia joka iteraatiolla, ominaisuus kerrallaan.

Lisäksi tarjoamme

Maailmanluokan kyberturvallisuussoftan kehittämisen lisäksi, tässä hommassa pääset työskentelemään yhdessä alan parhaimmistoon kuuluvien huippuhakkereidemme kanssa. Jo osallistumalla päivittäiseen läpänheittoon toimistolla avaat itsellesi sisäänpääsyn kyberturvallisuuden mieltä laajentavaan maailmaan.

Meille saa tulla sellaisena kun on, eikä sinua yritetä pusertaa valmiiseen muottiin. Virkamiesmeininki on meistä kaukana, emmekä usko vanhakantaiseen työnantaja-työntekijä vastakkainasetteluun. Sen sijaan uskomme yhteen hiileen puhaltamiseen ja siihen, että onnellinen työntekijä on paras työntekijä. Meitä yhdistää insinöörimäinen huumori ja tietoturva-alalle ominainen matemaattinen älykkyys. Tulet olemaan iso osa tiivistä työyhteisöämme, joten meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme. Saat käyttöösi itse valitsemasi työkalut ja muut työsuhde-etumme.

Lisää meistä ja tekemisemme tyylistä pääset lukemaan täältä: http://www.behindthejobscenes.com/2014/09/2ns-hakkerin-elamaa-hyvien-etujoukoissa.html

Mitä toivomme jo olevan

Etsimme porukkaamme hyvin hitsautuvaa kyvykästä koodaria, joka haluaa seisoa hyvien etujoukoissa kyberhyökkäyksiä vastaan. Näemme, että hommassa ei ole haittaa kiinnostuksesta myös hakkerointia kohtaan. Olet meille nappivalinta, kun:
- sinulla on omaa innostuneisuutta kyberturvallisuutta kohtaan
- omaat visuaalista silmää ja näkemystä UI -puolesta
- olet itseohjautuva ja äärimmäisen hyvä priorisoimaan
- olet kehittymishaluinen ja -kykyinen sekä taitava sisäistämään uusia asioita

Hashtägit: #PHP #Python #JavaScript #HTML5 #CSS #JSON #Git #MySQL #Linux #Agile #scrum

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos paikka hyvien etujoukoissa kuulostaa omalta, lähetä meille hakemus osoitteeseen rekry(at)2ns.fi. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, Henri vastaa mielellään kysymyksiisi, p. 050 462 3684, henri.sikio(at)2ns.fi.

2NS - Second Nature Security Oy

Tietoturvallisuus on toinen luontomme. Tietoverkoissa liikkuu paljon liiketoimintakriittistä tietoa, jonka varassa yritykset joko menestyvät tai kaatuvat. Tietoverkoissa ylläpidetään yhteiskuntaa, yrityksiä ja yksityishenkilöitä koskevaa tietoa ja toimintaa. Siksi se on houkutteleva toimintaympäristö myös niille, jotka haluavat käyttää tätä tietoa väärin. Tietoverkoissa on käynnissä jatkuva hyvän ja pahan taistelu, ja 2NS on hyvien etujoukoissa. Me taistelemme varmennetun tietoturvan puolesta.

Web-osoite: http://www.2ns.fi Työnantaja: Second Nature Security Oy Sijainti: Keilaranta 1, 02150 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, Palkataan kun sopiva henkilö löytyy Yhteystiedot: Henri Sikiö, Puh: 0504623684, henri.sikio@2ns.fi Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keilaranta 1, 02150 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Second Nature Security Oy Y-tunnus 2324099-8 Toimiala Muu laitteisto- ja tietotekninen palvelutoiminta Rinnakkaistoiminimet Louhi Security

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

836 000 € 16 %

Liiketoiminnan tulos

94 000 € 45 %

Henkilöstö

9 2

Liikevoitto-%

11 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Devaaja kyberturvaan, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Second Nature Security Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Keilaranta 1, 02150 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa