Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista ajoneuvonosturinkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Toivomme hakijalta kokemusta ajoneuvonostureista, reipasta otetta työhön sekä oma-aloittellisuutta. Valittavalla henkilöllä tulee olla ajoneuvonosturinkuljettajan pätevyys. Hae tehtävään lähettämällä hakemus oheisen linkin kautta. Lisätieoja tehtävästä antaa Jukka Tomminen 0400 225 080. http://seasons.likeit.fi/apply/14847384...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Turku raskaan kaluston käyttö Turku raskas tavaraliikenne Turku raskaan kaluston käyttö Turku kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö raskas tavaraliikenne raskaan kaluston käyttö Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi seasons hr management Y-tunnus 2405172-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajoneuvonosturinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Seasons HR Management Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa