Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Schneider Electricille määräaikaiseen työsuhteeseen JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA Tampereelle. Järjestelmäasiantuntijana toimit rakennusautomaatioprojekteissa mm. toteutussuunnittelu- ja ohjelmointitehtävissä. Osallistut tiimin jäsenenä projektien kokonaisvaltaiseen tekniseen, taloudelliseen sekä työmaahoidolliseen läpivientiin. Odotamme sinulta: - teknistä koulutustaustaa (esimerkiksi automaatio- /sähköinsinööri). - hyviä vuorovaikutustaitoja. - halua ja kykyä kantaa vastuuta. - erinomaista paineensietokykyä ja järjestelmällisyyttä. - valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Tampere ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Tampere järjestelmähallinta ja tietohallinto Tampere asiantuntijatehtävät ja konsultointi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys järjestelmähallinta ja tietohallinto Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Schneider Electric Finland Oy Y-tunnus 0114901-8 Toimiala Sähkötarviketukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Telemecanique, Merlin Gerin, Schneider MGTE, Schneider Electric Buildings Finland, TAC Atmostech, STA Taloautomaatio, Salvix-Huolto, Karjalan Automaatiopalvelu, Enercenter, Atmostech, Suomen DDC, TAC Finland

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestelmäasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Schneider Electric Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa