Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haemme Schneider Electricille määräaikaiseen työsuhteeseen JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA Tampereelle.

Järjestelmäasiantuntijana toimit rakennusautomaatioprojekteissa mm. toteutussuunnittelu- ja ohjelmointitehtävissä. Osallistut tiimin jäsenenä projektien kokonaisvaltaiseen tekniseen, taloudelliseen sekä työmaahoidolliseen läpivientiin.

Odotamme sinulta:
- teknistä koulutustaustaa (esimerkiksi automaatio- /sähköinsinööri).
- hyviä vuorovaikutustaitoja.
- halua ja kykyä kantaa vastuuta.
- erinomaista paineensietokykyä ja järjestelmällisyyttä.
- valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.
- organisointikykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista.

Aikaisempi kokemus talotekniikka-alalta tai muiden tehtävien kautta hankittu kokemus on eduksi. Voit olla myös valmistumisvaiheessa tai hiljattain valmistunut oman alasi tulevaisuuden osaaja. Lisäksi arvostamme, mikäli sinulla on kokemusta LVISA-prosesseista, TAC Vista tai AtmosCare - järjestelmistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, mukavat asiantuntevat työkaverit ja työtäsi tukevan tiimin kansainvälisessä kiinteistöhallintajärjestelmien edelläkävijäyrityksessä. Onnistumisten kautta sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi eteenpäin yhä haasteellisimpiin tehtäviin.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi 26.10.2016 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Kaisa Ruohonen 050 385 3383 tiistaisin 18.10. sekä 25.10. klo 12-14.

Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Vuonna 2015 yrityksen liikevaihto oli 26,6 miljardia euroa. Yrityksemme yli 160 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 100 maassa ja auttavat heitä hallitsemaan energiaansa ja prosessejaan turvallisesti, luotettavasti, tehokkaasti ja kestävästi. Yksinkertaisimmista kytkimistä aina monimutkaisiin toimintajärjestelmiin asti teknologiamme, ohjelmistomme ja palvelumme auttavat asiakkaitamme hallitsemaan ja automatisoimaan toimintojaan paremmin. Kytketyt teknologiamme uudistavat teollisuudenaloja, muuttavat kaupunkeja ja rikastuttavat elämiämme. Me Schneider Electricillä käytämme tästä sanontaa Life Is On. www.schneider-electric.com/lifeison

Web-osoite: http://www.schneider-electric.fi Työnantaja: Schneider Electric Finland Oy Sijainti: Insinöörinkatu 41, 33720 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Kaisa Ruohonen 050 385 3383 tiistaisin 18.10. sekä 25.10. klo 12-14. Hakemukset: https://schneiderele.taleo.net/careersection/2/jobdetail.ftl?lang=fi&job=003089 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 23:55 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Insinöörinkatu 41, 33720 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Schneider Electric Finland Oy Y-tunnus 0114901-8 Toimiala Sähkötarviketukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Telemecanique, Merlin Gerin, Schneider MGTE, Schneider Electric Buildings Finland, TAC Atmostech, STA Taloautomaatio, Salvix-Huolto, Karjalan Automaatiopalvelu, Enercenter, Atmostech, Suomen DDC, TAC Finland

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

135 848 000 € 93 %

Liiketoiminnan tulos

-1 834 000 € -140 %

Liikevoitto-%

-1 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestelmäasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Schneider Electric Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Insinöörinkatu 41, 33720 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa