Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Finland

Varastotyöntekijä Helolle Hankoon

Adecco Finland

Finland

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Logistiikkatyöntekijä, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Helsinki

Etsimme Pakkaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Vantaalle kahta liikenteenohjaajaa mannermaan täys- ja osakuormaliikenteeseen. Vastaat työssäsi lastinsuunnittelusta yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa. Huolehdit asiakkuuksista ja niihin liittyvistä kontakteista sähköistä tiedonvälitystä hyödyntäen. Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta liikenteenhoitotehtävissä sekä hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Työssäsi olet oma-aloitteinen, kykenet itsenäisiin päätöksiin ja siedät painetta. Tukenasi on ammattitaitoinen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Liikenteen ohjaus ja järjestely Vantaa musiikki- ja viihdealan tehtävät Vantaa Liikenteen ohjaus ja järjestely musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Schenker Oy Y-tunnus 0124239-4 Toimiala Huolinta ja rahtaus Rinnakkaistoiminimet Polar-Sped, Polar-Fair, Polarfrakt, Frigosped, Polar-Express, Autotransit - ATA, Scansped, HK-International, Baltic Transport, Paneuropean Penta Group, HK-Jakelu, Frigotrans - Green Line, Coldsped, Hangartner, Suomen Kiitoautot, Schenker Cargo, Kiitoliikenne Saari, Cargo Express, Schenker Express, JOT Logistiikka, JOT Palveluvarastot, Suomen Huoltokiito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikenteenohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Schenker Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01530 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus