Duunitori suosittelee
Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen liikenteenhoitajaa Coldsped-liikenteeseen. Työtehtäviisi kuuluu lämpötilasäädeltyjen kuljetusten liikenteenhoitoa tuonti- ja vientiliikenteissä, asiakaspalvelua ja yhteydenpitoa edustajiimme. Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta liikenteenhoidosta ja hyviä tietoteknisiä taitoja. Olet asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä, mukavat työkaverit ja modernit työskentelytilat kansainvälisen logistiikkakonsernin palveluksessa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Liikenteen ohjaus ja järjestely Vantaa Liikenteen ohjaus ja järjestely .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Schenker Oy Y-tunnus 0124239-4 Toimiala Huolinta ja rahtaus Rinnakkaistoiminimet Polar-Sped, Polar-Fair, Polarfrakt, Frigosped, Polar-Express, Autotransit - ATA, Scansped, HK-International, Baltic Transport, Paneuropean Penta Group, HK-Jakelu, Frigotrans - Green Line, Coldsped, Hangartner, Suomen Kiitoautot, Schenker Cargo, Kiitoliikenne Saari, Cargo Express, Schenker Express, JOT Logistiikka, JOT Palveluvarastot, Suomen Huoltokiito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikenteenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Schenker Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus