Duunitori suosittelee
Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt Scania Suomi Oy:n Maahantuonnin Tekniset palvelut-osastolle Helsinkiin TEKNIIKAN ASIANTUNTIJAA/KOULUTTAJAA Haettavan henkilön monipuoliseen tehtäväkuvaan kuuluu mm.: -Scania-verkoston tekninen koulutus ja tekninen tuki -Perävaunu ja VRS-osaamisen kehittäminen -Päälirakentajien tekninen tuki ja koulutus Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää pitkäjänteistä ja tavoitteellista työskentelytapaa, tietojärjestelmien tehokasta käyttöä sekä hyviä kommunikointitaitoja. Olet vahva tiimipelaaja ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Scania Suomi Oy Y-tunnus 0202014-4 Toimiala Kuorma-autojen ja muiden raskaiden moottoriajoneuvojen tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Scan-Automotive, Autolinna, Autokuvio, Scan-Auto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekniikan asiantuntija/kouluttaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Scania Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00390 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus