Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Experienced scaffolders required to work in Finland, Naantali. Requirements: At least 1 year experience working in scaffolding Fluency in English or Russian Knowledge of Finnish language is a plus, but not required Finnish occupational safety card (työturvallisuuskortti), Finnish personal identification number (henkilötunnus) and Finnish tax number (veronumero) would be a ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Naantali rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Naantali Asennus, huolto ja puhtaanapito rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Naantali .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Scaffolder, telineasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut R Assets. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 21100 - Naantali .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa