Duunitori suosittelee
Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 25.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme joukkoomme reipasta JÄTEHUOLTOTYÖNTEKIJÄÄ Jätehuoltotyöntekijän tehtävä pitää sisällään työskentelyä Nousialan jäteasemalla ja muissa kenttäkohteissa yhtiön koko toiminta-alueella. Tehtävä edellyttää ajokorttia. Toivomme Sinulta soveltuvaa koulutusta tai muuten hankittua osaamista tehokasta ja laadukasta työotetta oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja mutkatonta työskentelytapaa sekä halua kehittää asioita hyvää organisaatio- ja paineensietokykyä, valmiutta itsenäiseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Savonlinna siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Savonlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Savonlinnan Seudun Jätehuolto Oy Y-tunnus 1603432-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jätehuoltotyöntekijä, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 25.09.2016 ja sen on julkaissut Savonlinnan Seudun Jätehuolto Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Savonlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa