Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 15.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme joukkoomme Lappeenrantaan osaavaa ja asiakaspalveluhenkistä LVI-asentajaa. Aiempi kokemus LVI-töistä on välttämätön, mahdollisesti myös kokemus lämpöpumppujen asennuksista on työntekijälle etu (vaatii lämpöpumppuasentajan pätevyydet, pääasiassa alle 3kg kylmäainepätevyys, mahdollisesti asentajan EU-sertifioinnin). Sähköasennusluvat niin ikään ovat hakijalle etu. Ajokortti oltava vähintään B-kortti. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löytyessä. Lisätietoja Teemu Lautiainen p.0405193248...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Lappeenranta LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lappeenranta Asennus, huolto ja puhtaanapito Lappeenranta lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Asennus, huolto ja puhtaanapito Lappeenranta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Savonlinnan Lämpöpumppu Oy Y-tunnus 2235965-5 Toimiala Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus Rinnakkaistoiminimet IVT Savonlinna, Savonlinnan Porakaivot, Savonlinnan LVI- ja Putkityöt, E-K Lämpötalo, E-K Keittiö & Lämpötalo

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut Savonlinnan Lämpöpumppu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 53500 - Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa